понеділок, 29 серпня 2011 р.

заробіток на файлообмінниках

Суть данного заробітку
Цей заробіток є досить цікави заробітком так як являє собою заробіток який не потребує матеріальних затрат. У цій статті я опишшу усе про цей вид заробітку тому що це може стати досить не поганим джерелом доходу для вас.
І так почнемонемо з питання що ж таке файлообмінники? Файлообмінники представляють собою сайти навіть можна сказати цілі сервери які надають вам місце під ваші файли які будуть там зберігатися. І це є дуже зручно тому що ви наприклад хочете перекинути картинкук другу все що вам потрібно це лише загрузити її на файлообмінник і дати другові ссилку на скачування файла. Під час переходу по ссилці ваш друг начинаю скачування що є дуже зручним. А ще зручніше можна передавати файли які займають великий розмір.Схему данного заробітку ви можете подивитися на картинці нижче.
Ви можете задати питання. Як я можу заробити там?
Файлообмінники платтять вам за те що ваші файли будуть качати тобто ви закачуєте файл його скачують і ви автоматично отримуєте оплату.Але якщо ви думаєте що якщо ваш файл скачали то ви станете "міліонером" то ви помиляєтесь. Файлообманникаи платять лише за 1000 скачувань і ви отримаєте грошей десь в районі віт 10 до 15 долларів. Але якщо ви думаєте що тільки за допомогою друзів там можна заробляти то ви помиляєтесь. Наприклад у ва є сайт і на ньому в середньму 50 відвідувачів в день. Ви можете створити там статю наприклад "скачайте файл і отримайте 1 доллар" наївні користувачі інтернету а їх на вашому сайті 50 звичайно почнуть качати  що принесе вам додаткових 50 скачок в день. А так 20 днів і уже маєте як мінімум 10 долларів. Погодьтесь це досить не погано враховуючи те що ви не приклали до цього ніякої праці.
Чому файлообмінники платять?
Перед вами напевно постало це питання в першу чергу але якщо ви думаєте що це лохотрон то ви помиляєтеся. Здавалося вони лише надають нам місце на сервері але усе не так файлообмінники отримують гроші від Vip і Gold аккаунтів які купують  користувачі тобто якщо ви купуєте один з цих аккаунтів то ви отримуєте не 10-15 долларів за 1000 скачувань а у два рази більше.Також вони заробляють на рекламі яка розташована на самому файлообміннику.
Які файли краще вибрати?
Я б поради вам закачувати фали які б привелтали до себе увагу. Потрібно зацікавити користувача даним файли тобто вибирайте файли гострого змісту.
Де розмістити ссилку на скачування?
Та практично будь де в інтернеті. В блогах, сайтах, чатах, соціальних проектах, тах хоч на сайті президента вашої країни( звичайно якщо вам це вдасться=) )Головне зрозуміти чим більше людей зацікавиться даним файлом тим більшим буде ваш заробіток.
Кращі файлообмінники інтернету.
http://depositfiles.com
http://uploading.com
http://vip-file.com
http://partner.maxiload.ru
https://rapidshare.com
Кроки роботи на файлообмінику.
1.Для початку вибираєте один із файлообмінників що зображені вище.
2.Вибераєте що ви загрузите на файлообмінник (музику, відео, картинку, софт..)
3.Виберіть блоги, сайти, чати, соціальніпроекти... тобто інтернет ресурс де буде розміщена ссилка.
4.Придумуєм якесь цікаве і заманчеве названня щоб користувач перейшов і скачав саме ваш файл.
5.На сайтах яких ви вибрали акуратно і красиво розміщуєте ссилки і чекаєте скачувань.
Скільки я можу заробити таким способом?
Чесно кажучи цей спосіб є одним із найкращих тому що вам потрібно лише грамотно розмістити своє посилання на інших інтернет ресурсах і чекати припливу грошей але який той приплив буде залежить лише від вас і від їх грамотного розташування.Звичайно на перших кроках цього заробітку вас можуть чекати і неудачі як і в якому-небудь іншому інтернет заробітку але з часом ви навчетеся на своїх помилках і будете отримувати не погані гроші. Є люди які заробляють таким способом до 1000 доларів в місяць.
Отож бажаю вам удачнихї заробітків цим способом і не забувайте також про інші види заробітку які розміщенні на моєму блозі!

Немає коментарів:

Дописати коментар