суботу, 27 серпня 2011 р.

Wmmail - сервіс поштових розсилок

Wmmail - сервіс поштових розсилок

 WMmail.ru - це найбільший і найкращий сервіс поштових розсилок в російській сегменті Інтернету. Система почала працювати з 04 ​​вересня 2004 року. Користувачів, які активно працюють, за 24 години: 30.000. Всього в системі зареєстровано 165.000 користувачів. Мої заробітки на проекті досить таки не погані вистачає поповнити телефон заплатити за інтернет і інші мілкі речі але якщо зайнятись цим серйозно то можна не погано заробляти.

 До всієї цієї сухої статистики додам, на яких би Сарах (системах активної реклами) Ви не працювали, Ви зрозумієте, що WMmail. Ru - це реально найкращий проект в мережі і на ньому можна непогано заробляти!

 Основні особливості проекту Wmmail

 Один з перших , працює з 2004 року.

 Якщо Ви активні, то мінімалка в 10 центів, набирає дуже швидко і легко.

 Красивий і зручний дизайн, що дозволяє комфортно працювати з системою WMmail.

 Сервіс постійно розвивається, додаються нові фішки і можливості.

 Дуже багато рекламодавців, що дозволяє користувачам системи виконувати багато різноманітних завдань.Найбільше мені подобається wmmail  з боку рекламодавця ви можете створити завдання і воно навряд залишиться без уваги виконавців тому що на сайті усі завдання рівні за собою тобто кожен може підняти своє завдання на першу позицію за 1 цент!!!
Також на вмейлі можна заробляти і при цьому нічого не робити ви спитаєте мене як?? І я вам відповім все дуже просто на сайті працює реферальна система. Ви можете за допомогою своєї реферальної ссилки приглашати людей і вони будуть працювати на вас при цьому ви будете заробляти 10 відсотків від їхнього заробітку!Отже бажаю вам удачі!!!!

WMmail.ru - сервис почтовых рассылок

1 коментар: